Mijn naam is Joke. Yinyoga docent bij Y.I.N. Sneek

Het begon allemaal als “een kadootje voor mijzelf” op aanraden van mijn Poweryoga docente. De yinyoga docenten opleiding bij Bivag in Sneek.

Een borstkanker traject, een vermoeden van een andere vorm van kanker in het spijsverteringskanaal zorgden voor veel spanning en heel wat operaties onder algehele narcose. The body keeps the score! Na jarenlang onbewust in de overlevingsmodus te hebben gestaan, zorgde yinyoga voor een veranderingsproces in mij. En wat voor een kado!! Gelijk na de eerste dag was ik behept met het yinvirus. Het voelde als thuiskomen in mijzelf, weer leren naar binnen te keren, opnieuw te leren voelen en te ervaren dat alles er al is. Gepassioneerd en vol verlangen om meer te leren, meer te voelen, en te groeien in mijn zijn, heb ik ondertussen meerdere scholingen gedaan bij Bivag. Elke opleiding een stukje verder komen op mijn eigen ontdekkingsreis. Mogen ervaren dat je jezelf kunt helen. Met vallen en opstaan. Ondertussen de opleiding tot shiatsu therapeut afgerond, een mooie aanvulling op de yin

Het Yin yoga geïntegreerd in mijn dagelijkse leven, een moment van rust, stilte en voelen. Al gauw mocht ik het yinnen doorgeven als docent bij een aantal sportscholen . En vanaf maart 2019 ook in Sneek, iets wat al heel lang op mijn wensen lijstje stond. Aanraken en geraakt worden, afstemmen, er te mogen zijn, op zoek naar mijn authentieke zelf. Om in verbinding met mijzelf de verbinding te kunnen aangaan met de ander, zonder oordeel. Vanuit mijn hart yin yoga te mogen delen met anderen maakt mij dankbaar en blij! Mag ik je meenemen op een yin yoga reis?

Namasté
Joke