Samen op weg naar de bron van jouw unieke Zijn.

Hallo, ik ben Wanda werkzaam als YIN Therapeut verbonden aan het New Health Centre in Sneek.

Jarenlang zat ik in de sportwereld, gaf o.a. vele sportlessen per week en maakte ik weken van zeker 80 uur. Alles leek voor de wind te gaan. Maar mijn lichaam deed pijn, gaf me waarschuwingen maar in plaats van hiernaar te luisteren liep ik nog een stapje harder. Immers als ik 10 ballen omhoog kan houden kan nummer 11 er ook nog wel bij!

Mijn lijf ging harder en harder schreeuwen, maar ik hoorde het niet. Een acute hernia volgde, onbeschrijfelijke pijn. Wachtend op mijn operatiedatum bleef ik naar de sportschool gaan. Verslaafd aan het gevoel van bewegen en doen. In deze tijd was dit ‘het contact met mezelf” Voelen kon ik niet meer.
Zelfs na de operatie, stond ik binnen 3 weken weer in de sportschool. De pijn bleef bij mij, mijn lichaam huilde maar ik negerde het.

Toen kwam het moment van ook mentaal afbrokkelen, het kwartje viel! Het roer moest om…
Na mijn vakantie deed ik een proefles Yin Yoga mee. Voorafgaand wat sceptisch maar wat er gebeurde was magisch. Die avond schreef ik mij nog in voor de Yin yoga docentenopleiding en zo begon in februari 2015 mijn Yin reis; oftewel mijn nieuwe levensreis.

Ontzettend dankbaar dat ik deze passie nu met jullie mag delen. Naast dat ik werkzaam ben als vakdocent Yin Yoga voor het opleidingsinstituut BIVAG, geef ik 1x per week les voor YIN Sneek.

Daarnaast heb ik mijn eigen YIN Therapie praktijk (Hanami ) waar ik mensen met, en zonder, fysieke en mentale klachten begeleid vanuit de integrale geneeskunst. 
In mijn lessen, scholingen en praktijk creëer ik, met een vleugje humor, veel liefde en aandacht, een sfeer waarin iedereen zijn eigen rust en ruimte mag beleven en zichzelf kan zijn. YIN helpt je om weer even helemaal met aandacht naar en bij jezelf te zijn, om vanuit die verbinding te gaan herkennen wat jouw lichaam je probeert te vertellen.