Zwanger (y)in verbinding

Zwanger yin verbinding zwangerschapsyoga

Zwangere vrouwen kunnen bij Y.I.N. Sneek meedoen aan de unieke zwangerschapscursus Zwanger (y)in verbinding. Deze cursus wordt gegeven per blok van zes bijeenkomsten.

De zwangerschapscursus is volledig gericht op het zo ontspannen mogelijk (leren) beleven van de zwangerschap en bevalling. De zes bijeenkomsten zijn gevuld met laagdrempelige Yin Yoga houdingen, ademhalingstechnieken, diepe relaxatie oefeningen, mindfulness en visualisaties. Ook ontvang jij de nodige informatie waarmee je goed voorbereid de bevalling in gaat.

Zwanger (y)in verbinding wordt verzorgd door AnneMeijs Schuurman. Zij is onder andere HypnoBirthing® en Yin Yoga docent, Hypnotherapeut en moeder. De eerstvolgende groepscursus start op 12 januari 2021.

TRANSFORMEREND
Zwanger-zijn is een waardevolle en transformerende gebeurtenis in een vrouwenleven.
Zwanger (y)in verbinding geeft jouw lichaam en geest de nodige rust, verzachting en verstilling tijdens deze bijzondere periode. Alles wat je nodig hebt voor de zwangerschap en bevalling, is al in jouw fysieke lichaamsbewustzijn aanwezig. AnneMeijs helpt je om deze wijsheid wakker te maken. Je wordt begeleid om vol vertrouwen en met een positieve mindset naar de bevalling en kraamtijd toe te leven. Daarnaast ga jij je elke bijeenkomst (ver)binden met het prachtige nieuwe leven in jou, middels geleide meditatie en bijpassende Yin Yoga houdingen. Kortom het is een ontspan- en verwenmoment voor jezelf en jouw ongeboren baby. Vol vertrouwen, overgave en liefde.

INHOUD

Een greep uit hetgeen Zwanger (y)in verbinding jou gaat brengen:

Je ervaart heerlijke Yin Yoga houdingen die ontspannend en versterkend zijn voor jouw zwangere lichaam, bekken en buik.
Jij leert effectieve ademhalingstechnieken die jou op elk gewenst moment snel in de relaxstand zetten, maar die ook een gunstige invloed hebben op de weeën en pijnbeleving tijdens de bevalling.
√ Je ondervindt diepe relaxatie oefeningen en zelfhypnose, wat helpend is om dichterbij jezelf te blijven en je ‘in control’ te voelen, in welke situatie jij je ook bevindt.
√ Je krijgt een aantal krachtige ontspanningsaudio’s voor thuis.
√ Jij ontvangt feitelijke informatie waarmee je goed voorbereid de bevalling in gaat. Onder andere over hoe het geboorteproces werkt en wat voor invloed jouw brein en zenuwstelsel hierop hebben.
√ Je beleeft bijzondere visualisaties die jouw eigen kracht, vitaliteit, zelfvertrouwen en eigenwaarde versterken, maar die je ook laten binden en verbinden met jouw ongeboren baby.
√ Jij traint om meer mindful te zijn, wat jou ten goede gaat komen tijdens de bevalling. Het verloop van een bevalling kun je niet plannen of sturen. De beste voorbereiding is dat je jezelf kunt openstellen voor alles wat zich in het moment aandient, zodat je kunt meedeinen met de situatie.

Mochten er eventuele angsten en blokkades bij je leven rondom de bevalling, de kraamtijd of het moederschap, dan kan AnneMeijs hier in overleg met de groep als Hypnotherapeut ook op inspelen middels het inzetten van loslaat-, verwerkings- en helingstechnieken.

Zwangerschapsyoga 2.0 Sneek

PERSOONLIJK

“Veel vrouwen zijn een stuk gevoeliger tijdens de zwangerschap en staan meer open voor prikkels. Onder invloed van hormonen en emoties kun je sneller uit balans raken. Zo ben je bijvoorbeeld veel ontvankelijker voor spanningen, drukte, overbelasting, angst en negativiteit. Hierdoor kun je onzeker worden over de op handen zijnde bevalling of het moederschap. Er kunnen (oude) angsten getriggerd worden, je kunt bang worden om de controle te verliezen of het gevoel krijgen er alleen voor te staan. Het kan ook zijn dat je continu in de stress-stand staat, vermoeider bent of de nodige fysieke ongemakken ervaart. Ik weet er alles van vanuit mijn eigen zwangerschappen. Voor dit alles ontdekte ik een belangrijke sleutel:

Je weer volledig verbinden met jezelf en terugkeren naar de rust in jezelf, om vanuit hier liefdevol te connecten met het prachtige nieuwe leven dat zich binnenin jou manifesteert.

Het uitdragen van deze sleutel, is mijn missie.

Alles wat ik doe en doceer heb ik zelf beleefd en doorleefd. Zwanger (y)in verbinding geef ik recht uit mijn hart, gedreven door een enorme passie, maar ook drive om je datgene te laten beleven wat jou weer in verbinding brengt met Your Inner Nature. Ik ontmoet je graag!” – AnneMeijs 

LIEVER INDIVIDUEEL?
AnneMeijs Schuurman is tevens erkend HypnoBirthing® docent en biedt ook privécursussen HypnoBirthing aan. Hier vind je meer informatie over HypnoBirthing…
Tevens kun jij je bij haar middels hypnosetherapie voorbereiden op de bevalling. Meer informatie vind je hier…

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Data eerstvolgende cursus: 12, 19, 26 januari, 2,9 en 16 februari 2021
 • De daaropvolgende groep vindt plaats op 2, 9, 16, 23, 30 maart en 6 april 2021 
 • Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur
 • Locatie: Y.I.N. Sneek, Kleinzand 151
 • Het mooist is om deze cursus te starten tussen de 24ste – 32ste week
 • Elke groep heeft minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

VERGOEDING

Zwanger (y)in verbinding is een zwangerschapscursus. Afhankelijk van jouw zorgverzekering en aanvullende dekking, kan de cursus door sommige zorgverzekeraars (gedeeltelijk) worden vergoed. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Bij de meeste zorgverzekeraars kan de factuur pas na de laatste cursusdatum worden ingediend. Waar nodig wordt ook een ‘Bewijs van deelname’ afgeven.

KOSTEN

€ 199,-* (incl. 21% BTW)

*Hiervoor ontvang jij onder andere:

 • 6 bijeenkomsten van 1,5 uur
 • Een aantal krachtige ontspanningsaudio’s voor thuis
 • Op maat ondersteuning tijdens het traject
 • Toegang tot een bijzondere documentaire
 • Een leuk cadeautje voor de baby
 • Elke groep heeft minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

Optioneel: Een extra aanvullende partnerles zit niet bij deze cursus inbegrepen, maar behoort wel tot de mogelijkheden als hier vraag naar is.

AANMELDING

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij graag meedoen met deze bijzondere zwangerschapscursus? Koop dan nu direct jouw ticket middels onderstaand formulier en verzeker je van jouw deelname. Na betaling word jij direct doorgeleid naar ons digitale aanmeldformulier. We verzoeken je om deze aansluitend in te vullen, zodat wij jouw gegevens helemaal compleet hebben.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Of wil jij je graag aanmelden, maar past het je beter om de betaling nog even uit te stellen? Hier wordt flexibel mee omgegaan. Stuur dan een e-mail naar AnneMeijs Schuurman, via: info@centrumproza.nl.

FORMULIER